Followers

Monday, February 7

Terima Kasih Kepada Kamu (Visiters and followers)

Posted by Abdullah Imrran As-Sabar on 3:29 AM 3 comments

Bila orang cakap, tanpa followers dan visiter, blog kita memang tak hidup? Bila dah hidup kita pulak eksyen bagai-bagai orang kata. Bagai-bagai nak rak semua, naik lemak pun ada. 

Kat entry kali ni nak ucap terima kasih kat semualah, yang tengok-tengok blog ni, yang comment, yang follow semualah. Tapi ada rakan-rakan yang tempek blog ni kat blog diorang? Kalau ada ana nak ucap terima kasih jugak lah kalau ada yang sudi tempek-tempek blog yang tak best ni, Kat mujahidah muda, kat kak long, solihin.net,kat my bff najjah

dan paling special sekali buat semua followers di tautan hati. kepada semua terima kasih sekali lagi.. moga Allah merahmati kita semua. InsyaAllah..

dah tu? kita dengar lagu ni,mungkin ramai yang dah tau, tapi nak bagi tau jugak.



3 Responses so far:

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

Anonymous said...

syukurilah selamanya niqmat dan kurniaNya yang amat besar pada kita dalam ketidak sedaran kita..masyaAllah...moga Kau terus membuka hati2 kami buat menuju jalan yang Kau Berkati dan rahmati Ya Allah...jadikan kami hambaMu yg sntiasa mensyukuri niqmat dn segala pemberianMu Ya Robb..moga Kau sj yg mnjadi matlamat hidup kami selamanya amin amin ya Rabbal alaminn....

Anonymous said...

amin,,,